Logo_DC

Micropigmentare

I - Micropigmentare sprancene fir cu fir: 1200 lei
II - Retus: 600 lei

Micropigmentare sprancene fir cu fir - Ce este?

Micropigmentarea fir cu fir este o tehnică avansată de cosmetică semi-permanentă, utilizată pentru a crea sprâncene perfect conturate și naturale. Procedura implică implantarea de pigmenți în straturile superficiale ale pielii, imitând aspectul firelor de păr individuale. Rezultatul este un aspect realist și îngrijit al sprâncenelor, ideal pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească forma și densitatea sprâncenelor.

Cât durează ca timp?

O ședință de micropigmentare fir cu fir durează, în medie, între 2 și 3 ore. Timpul necesar poate varia în funcție de complexitatea procedurii și de nevoile individuale ale clientului.

La cât timp se realizează retușul?

Un retuș este recomandat la 4-6 săptămâni după prima ședință, pentru a asigura o fixare optimă a pigmentului și pentru a corecta orice imperfecțiuni. Ulterior, retușurile se realizează, de obicei, o dată la 12-18 luni, în funcție de tipul de piele și de modul în care pigmenții sunt absorbiți.

Contraindicatii

– Sarcină sau alăptare

– Diabet necontrolat

– Afectiuni ale pielii (eczeme, psoriazis) în zona sprâncenelor

– Alergii severe la pigmenți sau anestezice locale

– Boli autoimune sau alte afecțiuni cronice grave

– Tratament cu medicamente anticoagulante

– Epilepsie

– Infecții active în zona de tratament

Recomandăm o consultație prealabilă pentru a evalua compatibilitatea și pentru a discuta eventualele întrebări sau preocupări legate de procedură.