Logo_DC

Indepartare tatuaje: Philaser

Indepartare tatuaj sprancene cu laser: 360 lei

Indepartare tatuaje: Philaser
 - Ce este?

Îndepărtarea tatuajului din sprâncene cu PhiLaser este o metodă non-invazivă și eficientă de eliminare a pigmenților nedoriți din tatuajele cosmetice ale sprâncenelor. PhiLaser utilizează tehnologia laser pentru a descompune particulele de pigment, care sunt apoi eliminate în mod natural de către sistemul limfatic al organismului.

Beneficii:

– Metodă precisă și eficientă pentru îndepărtarea tatuajelor cosmetice

– Mai puțin dureros și cu mai puține efecte secundare comparativ cu alte metode

– Poate trata diferite tipuri și culori de pigmenți

– Timp de recuperare rapid și risc redus de cicatrici

– Potrivit pentru toate tipurile de piele

Câte ședințe se realizează?

Numărul de ședințe necesare pentru îndepărtarea completă a tatuajului din sprâncene variază în funcție de mai mulți factori, inclusiv profunzimea și densitatea pigmentului, tipul de piele și răspunsul individual la tratament. Unele tatuaje pot necesita mai multe ședințe, în timp ce altele pot fi îndepărtate mai repede.

Contraindicatii

Contraindicații:

– Sarcină sau alăptare

– Infecții active ale pielii sau leziuni în zona tratată

– Epilepsie

– Boli autoimune sau alte afecțiuni cronice grave

– Utilizarea medicamentelor fotosensibilizante

– Istoric de cicatrici cheloide sau hipertrofice

– Sensibilitate extremă la laser sau la anestezice locale

Detalii despre procedură:

– Consultație prealabilă: Este esențial să ai o consultație inițială pentru a evalua tatuajul, tipul de piele și pentru a discuta așteptările și potențialele rezultate.

– Procedura: În timpul ședinței, specialistul va curăța zona și va aplica o cremă anestezică locală pentru a minimiza disconfortul. Laserul PhiLaser este apoi utilizat pentru a descompune pigmentul din tatuaj.

– Post-tratament: După tratament, pielea poate fi ușor roșie și sensibilă. Este important să urmezi instrucțiunile post-tratament oferite de specialist, care pot include evitarea expunerii la soare, aplicarea unui unguent calmant și evitarea produselor de îngrijire a pielii iritante.

– Expunerea la soare: După tratament, este crucial să protejezi pielea de expunerea directă la soare. Utilizarea unei creme de protecție solară cu un SPF de cel puțin 30 este recomandată, chiar și în zilele înnorate.

Îndepărtarea tatuajului din sprâncene cu PhiLaser este o soluție sigură și eficientă pentru cei care doresc să elimine tatuajele cosmetice nedorite și să își redobândească aspectul natural al sprâncenelor.