Logo_DC

Microblading: Phibrows

I - Microblading: 1200 lei
II - Retus: 600 lei

Microblading: Phibrows - Ce este?

Microblading PhiBrows este o tehnică de cosmetică semi-permanentă, care implică utilizarea unui stilou special cu micro-lamele pentru a desena manual fire de păr fine, imitând aspectul natural al sprâncenelor. Această metodă este renumită pentru precizia sa și pentru aspectul realist al sprâncenelor rezultate. PhiBrows folosește pigmenți de înaltă calitate care se potrivesc perfect cu culoarea naturală a sprâncenelor și a părului clientului.

Cât durează ca timp?

O ședință de microblading PhiBrows durează aproximativ 2-3 ore. Aceasta include consultarea inițială, desenarea formei sprâncenelor, alegerea pigmentului și procedura propriu-zisă de microblading.

La cât timp se realizează retușul?

Retușul este necesar la 4-6 săptămâni după prima ședință pentru a asigura durabilitatea și intensitatea culorii. După retușul inițial, este recomandat un retuș la 6 luni sau 1 an pentru a menține forma și culoarea sprâncenelor.

Contraindicatii

– Sarcină sau alăptare

– Diabet necontrolat

– Afectiuni ale pielii (eczeme, psoriazis) în zona sprâncenelor

– Alergii severe la pigmenți sau anestezice locale

– Boli autoimune sau alte afecțiuni cronice grave

– Tratament cu medicamente anticoagulante

– Epilepsie

– Infecții active în zona de tratament

O consultație prealabilă este esențială pentru a discuta toate detaliile procedurii, a evalua compatibilitatea și a răspunde la orice întrebări sau preocupări.