Logo_DC

Micropigmentare buze

I - Micropigmentare buze: 1200 lei
II - Retus: 450 lei

Micropigmentare buze - Ce este?

Micropigmentarea buzelor este o procedură cosmetică semi-permanentă care implică implantarea de pigmenți în straturile superficiale ale pielii buzelor. Scopul acestei proceduri este de a îmbunătăți forma, culoarea și conturul buzelor, oferindu-le un aspect mai plin și mai uniform. Rezultatele pot varia de la o nuanță naturală subtilă la o culoare mai intensă, în funcție de preferințele clientului.

Cât durează ca timp?

O ședință de micropigmentare a buzelor durează, în medie, între 2 și 3 ore. Aceasta include consultarea inițială, desenarea conturului, alegerea culorii și procedura propriu-zisă de micropigmentare.

La cât timp se realizează retușul?

Retușul este recomandat la 4-6 săptămâni după prima ședință pentru a asigura fixarea optimă a pigmentului și pentru a ajusta orice imperfecțiuni. Ulterior, retușurile sunt necesare o dată la 12-18 luni, în funcție de tipul de piele și de modul în care pigmenții se mențin.

Contraindicatii

– Sarcină sau alăptare

– Diabet necontrolat

– Herpes labial activ (este recomandat un tratament preventiv înainte de procedură)

– Alergii severe la pigmenți sau anestezice locale

– Boli autoimune sau alte afecțiuni cronice grave

– Tratament cu medicamente anticoagulante

– Epilepsie

– Infecții active în zona buzelor

Este recomandată o consultație prealabilă pentru a discuta detaliile procedurii, a evalua compatibilitatea și a răspunde la orice întrebări sau preocupări.