Logo_DC

Carbon peeling

Carbon peeling: 400 lei

Carbon peeling - Ce este?

Carbon peeling, cunoscut și sub denumirea de „peeling cu laser de carbon” sau „Hollywood peel”, este o procedură non-invazivă de îngrijire a pielii care utilizează o combinație de laser și o mască de carbon activ. Procedura începe prin aplicarea unei măști cu carbon activ pe piele, care pătrunde în pori și atrage impuritățile. Ulterior, un laser cu intensitate redusă este utilizat pentru a încălzi și a îndepărta carbonul, împreună cu celulele moarte și impuritățile, lăsând pielea curată și reîmprospătată.

Beneficii:

– Curățare profundă a porilor și îndepărtarea impurităților

– Reducerea producției de sebum și micșorarea porilor

– Îmbunătățirea texturii pielii și uniformizarea tenului

– Reducerea acneei și a cicatricilor post-acnee

– Stimulează producția de colagen, rezultând o piele mai fermă și mai tânără

– Îndepărtarea celulelor moarte și regenerarea pielii

– Potrivire pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă

Câte ședințe se realizează?

Numărul de ședințe recomandate variază în funcție de nevoile individuale și de starea pielii fiecărei persoane. De obicei, sunt necesare între 4 și 6 ședințe, programate la intervale de 2-4 săptămâni pentru a obține rezultate optime. Multe persoane observă îmbunătățiri după prima ședință, dar un tratament complet ajută la menținerea rezultatelor pe termen lung.

 

Contraindicații și alte detalii:

– Sarcină sau alăptare

– Infecții active ale pielii sau leziuni în zona tratată

– Alergii sau sensibilități la ingredientele utilizate în mască

– Boli autoimune sau alte afecțiuni cronice grave

– Utilizarea recentă a unor tratamente de piele agresive, cum ar fi peelingul chimic sau dermabraziunea

– Utilizarea medicamentelor fotosensibilizante sau a altor medicamente care pot interacționa cu tratamentul laser

Expunerea la soare după tratament:

După un tratament de carbon peeling, pielea poate fi mai sensibilă și mai vulnerabilă la razele UV. Este esențial să eviți expunerea directă la soare pentru cel puțin o săptămână după procedură pentru a preveni iritațiile, arsurile solare sau hiperpigmentarea. Folosește întotdeauna o cremă de protecție solară cu un spectru larg și un SPF de cel puțin 30, chiar și în zilele înnorate sau atunci când ești în interior, pentru a proteja pielea tratată. 

Vârsta minimă recomandată:

Carbon peeling este potrivit pentru adolescenți și adulți, începând de la vârsta de 18 ani. În cazuri speciale, procedura poate fi efectuată la adolescenți mai tineri sub supravegherea unui specialist, cu consimțământul părinților sau tutorilor legali. Este important ca pielea să fie suficient de matură pentru a tolera tratamentul și pentru a obține beneficii maxime.