Logo_DC

Termeni și condiții de utilizare a siteului www.danielaciocan.ro:

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare nu accesați acest site.

1. DESCRIEREA SERVICIILOR

www.danielaciocan.ro pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie actuale.

2. NEANGAJAREA RASPUNDERII

www.danielaciocan.ro nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

www.danielaciocan.ro nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest sit.

www.danielaciocan.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

www.danielaciocan.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul niciunui material prezentat pe acest site.

3. REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

4. LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

www.danielaciocan.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

5. ÎNCHEIEREA ACORDULUI

www.danielaciocan.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugat să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.

6. CONDITII DE LIVRARE

În momentul expedierii comenzii, cumpărătorul va primi o confirmare electronică din partea firmei de curierat (FAN CURIER), cu detaliile privind numărul coletului și data livrării.

Produsele sau tehnologiile achiziționate vor putea fi depozitate de firma de curierat, câteva zile. Dacă livrarea nu se va efectua în termenul estimat, din motive ce țin de cumpărător, acesta își va asuma să ridice coletul personal, de la depozitul curierului, lista locațiilor fiind disponibilă online.

Termenul de livrare este intre 7 si 10 zile lucratoare

7. GARANTII, RECLAMATII SI RETUR

Toate produsele și tehnologiile oferite de danielaciocan.ro  sunt descrise în detaliu pe site. Este responsabilitatea cumpărătorului să parcurgă cu atenție toate detaliile legate de preț, descrierea produsului sau a tehnologiei, ingrediente, modul de utilizare, beneficii, public țintă, garanții și condiții de returnare.

Este dorința nostră să vă oferim cea mai bună experiență în legătură cu întreaga noastră ofertă și este în interesul nostru să luăm în considerare feedback-ul dumneavoastră. De aceea încurajăm o comunicare deschisă continuă.

În situația unui retur, atunci când toate condițiile privind returnarea unei comenzi sunt respectate de cumpărător, valoarea comenzii va fi rambursată în termen de cel mult 3 zile lucrătoare din momentul recepționării produselor și tehnologiilor returnate.

Atunci când motivul returului nu este justificat de aspecte care țin de responsabilitatea danielaciocan.ro, costurile returului vor fi suportate de către cumpărător. Dacă coletul transmis de noi a fost desfăcut, atașați returului o scrisoare în care se specificați motivul returnării. În cazul unei cereri de restituire a banilor, oferiți-ne în scris, toate detaliile (numărul comenzii, email, număr de telefon și cont IBAN) astfel încât să procesăm solicitarea dumneavoastră în termen cât mai scurt și cât mai favorabil.

Nu vor fi acceptate la retur produse sau tehnologii desigilate din ambalajul lor original, chiar dacă acestea nu au fost foolosite.

Datele de contact pentru retur și pentru alte informații sunt:

[email protected]

Alexandru D. Xenopol 19, et.1
Sector 1, Bucuresti
+40 721 380 598