Pentru achitarea produselor / cursurilor comandate pe www.danielaciocan.ro, Cumparatorul are la dispozitie mai multe optiuni:

– Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard online;
– Virament bancar (ordin de plata).

Plata online cu cardul

Magazinul online ww.danielaciocan.ro foloseste pentru tranzactiile online platforma securizata Europayment Services – Euplatesc.ro.

Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Euplatesc.ro. www.danielaciocan.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Virament bancar (ordin de plata)

Plata prin ordin de plata se face numai in baza facturii proforme emise de ww.danielaciocan.ro in urma confirmarii Comenzii, telefonic sau electronic (e-mail), cu unul din consultantii nostri de vanzari.

©2024 Daniela Ciocan. Toate drepturile rezervate. Dezvoltare web: ROcreativ.com

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?