Masterclass Dermopigmentare Sprancene

Clase: 12 module
Durata: 90 minute
Nivel: Începător
Resurse aditionale: fisa client, formular, ghid legislativ;
Access nelimitat;
100% Online: poate fi urmarit de oriunde ai acces la un smart device si oricand.

Acest curs se adresează tuturor celor care își doresc sa inteleaga și să învețe cum să stabilească parametrii desenării și stilizării sprâncenelor, asemeni un Dermopigmentist Specializat.

CUI I SE ADRESEAZA?

INCEPE O CARIERA DE DERMOPIGMENTIST SPRANCENE DE LA 0!

Singurul curs de dermopigmentare sprancene 100% care iti va prezenta toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea patrunde in Univerul fascinant al machiajului semi-permanent, de la instrumente, materiale și tehnici (consacrate) îndeaproape prezentate alături de tehnica dezvoltată de către PMU Daniela Ciocan.

Vei avea parte de 12 module de curs, care te vor trece atat prin teoria necesara integrarii bazei teoretice imperios necesar dezvoltarii unei cariere de dermonigmentist, dar si prin partea practica pe care o vei putea urmari ori de cate ori ai nevoie sa-ti reimprospatezi informatiile si imbunatesti tehnica.


<strong>MODULUL 1: Introducere in Universul machiajului semipermanent</strong>

Va voi povesti despre cum mi-am început cariera în fascinanta lume a machiajului semipermanent, după ce am activat mai mulți ani ca make-up artist și vă voi arăta principalele referinte personale, de la cele mai reusite lucrari la cele mai noi trend-uri in domeniu, care ma inspira in fiecare zi.

<strong>MODULUL 2: Kit micropigmentare</strong>

Va voi prezenta cum sa va asamblati primul kit de baza sau profesional pentru a incepe tatuajul. Astfel, veti cunoaște in detaliu toate materialele de care aveti nevoie, ce aparate sunt folosite în industrie, tipurile de materiale, ace, elemente si informații esentiale pentru dermopigmentare. Tot in acest modul va va oferi cateva recomandari personale de produse si aparate, in baza experientei personale.

<strong>MODULUL 3: Pigmenti si norme de igiena</strong>

Vom detalia categoriile de pigmenți precum și regulile de igienă și pași de urmat pentru respectarea acestor norme.

<strong>MODULUL 4: Colorimetrie</strong>

În acest modul vom discuta despre alegerea nuanței potrivite și despre elementele de care trebuie să ținem cont pentru în alegerea acesteia.

<strong>MODULUL 5: Fiziognomie</strong>

Importanța sprâncenelor în comunicarea nonverbală precum astfel încât să puteți identifica cele mai importante aspecte de luat în calcul în privința desenării sprâncenei, astfel încât potrivite personalității clientei.

<strong>MODULUL 6: Masurare si desenare</strong>

Cu ajutorul ustensilelor de măsurare vă voi expune tehnica de măsurare, prin care veti putea stabili parametrii de desenare a sprâncenelor, în funcție de trăsăturile fiecărei cliente în parte. Întrucât simeria joacă un rol important în armonia feței, se vor face măsurători exacte pentru stabilirea formei ideale de sprâncene în funcție de formă și dimensiunea nasului, a ochilor și a distanțelor dintre acestea. Vom discuta despre considerațiile anatomice pe care trebuie să le aveți pentru a adapta desenul sprâncenelor pentru fiecare clienta în parte.

<strong>MODULUL 7: Pasi de urmat indiferent de procedura aleasa</strong>

Veți vedea cum să dezasamblați masa corect, urmând instrucțiunile de întreținere și igienă și, în cele din urmă, veți afla mai multe recomandări pentru a vă sfătui clientul în privința pașilor pe care îi au de făcut înainte și după efectuarea unui tatuaj.

<strong>MODULUL 8: Tehnica Powder</strong>

Veți învăța tehnicile de delimitare și umplere în diferite moduri și tehnici de umbrire luând în considerare materialele, tensiunea și mișcările încheieturii mâinii pentru a obține rezultatele pe care le căutați.

<strong>MODULUL 9: Microblading</strong>

Veți vedea pașii exacți pentru a crea procedura de microblading, precum: pregătirea produselor de lucru specifice procedurii și crearea de linii fine, ce imită firele de păr în sensul natural de creștere.

<strong>MODULUL 10: Blendbrows</strong>

În acest modul, veți descoperi my signature technique, care presupune integrarea efectului de umbrire printre firele create folosite în procedura de microblading.

<strong>MODULUL 11: Ingrijirea post-procedura</strong>

Îngrijirea post-procedură este un modul la fel de important, dat fiind faptul că rezultatul final al procedurii, depinde la fel mult pașii de îngrijirea pe care clienta îi va urma când ajunge acasă, motiv pentru care, este important ca tu să îi oferi toate informațiile necesare îngrijire.

<strong>MODULUL 12: Contraindicatii</strong>

În acest modul vor fi expuse situațiile în care nu sunt recomandate procedurile de dermopigmentare.

©2024 Daniela Ciocan. Toate drepturile rezervate. Dezvoltare web: ROcreativ.com

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?